Tipwin Anmeldelse

Tipwin Anmeldelse

Tipwin Anmeldelse

Bonustype Bonus Beskrivelse
Tipwin Sport Bonus 100% velkomstbonus op til 100 EUR
Tipwin Casino Bonus Tjek på Tipwins webside
Tipwin Bonuskode Opret dig via vores link

Tipwin er absolute et af de mere ukendte spille- og betting steder i Danmark. Det kan ikke konkurrere med fx Unibet, som du kan læse om i vores artikel Unibet Kampagnekode. Tipwin er en forholdsmæssig ny spiller på dette store marked. Det ser dog ud til at det er et godt og alsidigt udbud af spændende muligheder for både Live Casino og Live betting. Det ser let og overskueligt at gå til. Odds på spil virker fornuftige så du kan roligt gå ind og lave et Tipwin sportsvæddemål. Men allerførst skal du på og registreres. Som hos de fleste følger der en fin Tipwin bonus med. Du skal først have et Tipwin login og så kan du ellers gå i gang med at udfylde både navn og meget mere. Så skal du NEM-ID valideres og så er du næsten klar. Lidt typisk er bonus i Euro. Så der er op til 100% velkomstbonus på 100 euro. Der er også en bookmaker minimum indbetaling på 10 euro. Så selvom det er Tipwin Danmark, så er det meget internationalt. Du har ikke brug for Tipwin Promokode for at modtage bonussen. Vi oplyser om alle bonuskoder til betting og casino sider på vores website.

Bedømmelse Bonuskoder
2.0 / 5
Brugernes bedømmelser
2.02 / 5
Din bedømmelse

1. Tipwin casino anmeldelser

tipwin.com max bonus (maksimale bonus online)
Tipwin Bonuskode november 2019 Tipwin Bonuskode december 2019 januar 2020
februar 2020 marts 2020 april 2020
maj 2020 juni 2020 juli 2020
august 2020 september 2020 oktober 2020

På Tipwin kan du virkelig spille live. Det er som skrevet live casino og live betting, så når du skal spille er det enten på odds eller mod andre mennesker på dit live casino. Der er også andre sites som tilbyder live betting og live casino. I artiklen om 888 kampagnekode kan du læse at de tilbyder begge dele. Til gengæld hos Cashpoint, med eller uden Cashpoint Promokode, er der kun live betting i øjeblikket. Hos Tipwin kan du enten spille direkte fra din browser eller installere deres app. Det er på mange måder nemmere at spille direkte fra app´en. Så skal du bare have din mobil telefon og en internetforbindelse. Og i Dagens Danmark er det svært at undgå. Selv det lynhurtige 4G er i alle større byer. Men det spiller fint med 3G eller naturligvis wifi. Vi anbefaler at du downloader app´en og spiller direkte og undgår den klassiske NEM-id login.

2. Tipwin sportsbet er også live

Der er masser af sportsbets og du finder de gode Tipwin odds lige som du lander på siden. Der er masser af odds sider, både med live bets, men også bets på de helt store sportsbegivenheder. Der er naturligvis de store fodboldligaer. Du finder premier League, La liga og spil på de mere hjemlige superliga kampe. Her er odds noget bedre end de fleste andre steder, så hvis du spiller dine odds bonusser med omtanke kan du vinde gode gratis penge. De skal dog gennemspilles efter de regler der fremgår. Der er også en masse andre sportsgrene. Her er tennis som en af de helt store. Det er en af de helt store sportsgrene, hvor du kan spille på Djokovic, Nadal, Federer eller nogle af de nye stjerner som Tsitsipas, Zverev, Thiem og alle de andre spændende nextgen navne. Der er gode overraskelser i tennis, der gør at du godt kan lave et særdeles godt bet til superodds. Der er også håndbold og volleyball og mange af de mindre sportsgrene. Håndbold er dog stort i Danmark og kender du lidt til Håndbold ligaen kan du hurtigt spotte gode odds. Så er der cykling, hvor der tit er særdeles artige overraskelser, som da Danmark for nylig vandt VM – eller en dansker. Mads Petersen havde været et særdeles godt bet. Men sådan er det med odds – det er nemt at være bagklog. Til gengæld kan du være på forkant. Hvis du er interesseret i NBA, tjek også vores konkurrence https://www.bonuskoder.net/app/contests/3.

3. Tipwin odds

Tipwin gør sig godt med deres live koncept. Det gør det nemmere at være spontan – og ser du en god superliga kamp – så er det nemt og hurtigt at se om netop tipwin har de bedste odds. Skulle du være uheldig ikke at ramme – så kan du hurtigt gå på deres live casino, hvor du kan chatte med dealeren og vinde gode penge. Prøv lykken på rouletten eller ved Blackjack bordene. Tipwin Bonuskode er ikke nødvendig. Mulighederne er måske ikke så store som hos de helt store betting firmaer, til gengæld er odds noget bedre på de mange sportsbegivenheder. Derudover er der mange betalingsmetoder hos Tipwin. Du kan ikke spille med bitcoins, men det kan du heller ikke i nogen andre danske lovlige casinoer. Hvis du tidligere har spillet med bitcoins, kan du omregner bitcoins til kroner her https://valutaomregner.dk/bitcoin-kurs/.

4. FAQ

4.1. Har Tipwin en Tipwin App?
Ja Tipwin har en app som nemt kan app der nemt kan downloades fra google store. Du kan læse meget mere på Tipwin.com

4.2. Jeg har ikke hørt om Tipwin. Er det lovligt i Danmark?
Ja det er faktisk fuldt lovligt i Danmark. De har ikke været så længe på markedet som mange af de andre større betting firmaer, men de har licens.

4.3. Er der livecasino og hvilke spil kan man spille på Tipwin?
Der er livecasino – og der er en masse af de klassiske casino spil som blackjack, roulette, craps, baccarat og poker.

kommenter Tipwin Anmeldelse

Anbefalede artikler:
Kommentarer (0)
Spil med omtanke